کلینیک رسپینامجهز ترین مرکز لاغری و کاهش وزن با روش های غیر تهاجمی( کرایولیپولیز،امبدینگ و مزوتراپی)
رژیم لاغری هندی و مزایا و معایب آن – لاغری با رژیم غذایی هندی
غذاهای هندی به سلیقه ی ما ایرانی ها نزدیک است . غذاهای هندی بهخاطر داشتن ادویههای تند و تیز، گیاهان معطر و تازه و مزههای غنی و گوناگون مشهور هستند. با وجود اینکه در قسمتهای مختلف هند، رژیمهای غذایی متفاوتی وجود دارد، ولی بیشتر مردم این کشور عمدتا از رژیم غذایی گیاهی پیروی میکنند. .رژیمی که سبزیجات و حبوبات و غلات کامل بخش مهمی از آن را تشکیل میدهند و پیروی از آن تاثیر بسیار زیادی بر کاهش وزن و بهبود سلامتی دارد. ما سعی کرده ایم شما را با جوانب مختلف رژیم غذایی هندی بیشتر آشنا کنیم و از مزایا و معایب ان سخن گفته ایم بامقاله ی ما همراه باشید.
Healthy stir fried vegetables in the pan and ingredients close up
رژیم لاغری هندی و مزایا و معایب آن – لاغری با
رژیم غذایی هندی :
غذاهای هندی به سلیقه ی ما ایرانی ها نزدیک است . غذاهای هندی بهخاطر داشتن ادویههای تند و تیز، گیاهان معطر و تازه و مزههای غنی و گوناگون مشهور هستند. با وجود اینکه در قسمتهای مختلف هند، رژیمهای غذایی متفاوتی وجود دارد، ولی بیشتر مردم این کشور عمدتا از رژیم غذایی گیاهی پیروی میکنند. .رژیمی که سبزیجات و حبوبات و غلات کامل بخش مهمی از آن را تشکیل میدهند و پیروی از آن تاثیر بسیار زیادی بر کاهش وزن و بهبود سلامتی دارد. ما سعی کرده ایم شما را با جوانب مختلف رژیم غذایی هندی بیشتر آشنا کنیم و از مزایا و معایب ان سخن گفته ایم بامقاله ی ما همراه باشید .
در باره ی رژیم غذایی هندی این رژیم بر مواد غذایی تازه و تصفیهنشده و کامل که
ایدهآلترین مواد غذایی برای رسیدن به کاهش وزن و سلامتی مطلوب هستند تاکید دارد
. هندوئیسم آیینی است که رژیم غذایی گیاهی یا شیرگیاه خواری را توصیه میکند. رژیم
غذایی سنتی هند بر مصرف زیاد گیاهانی مانند سبزیجات، حبوبات و میوهها و کاهش مصرف
گوشت تاکید دارد. البته امروزه چاقی به مشکل رو به افزایشی در مردم هند تبدیل شده
است. با افزایش دسترسی به مواد غذایی فرآوریشده، این کشور شاهد افزایش چاقی و بیماریهای
مزمن مرتبط با چاقی همچون بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت است شما می توانید با
شناخت این رژیم غذایی و دوری از غذاهای فراوری شده یک زندگی سالم همراه با کاهش
اضافه وزن خود را تجربه کنید . باید بدانید که رژیمهای غذایی گیاهی مزیتهای فراوانی
برای سلامتی دارند، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان
همچون سرطان سینه و سرطان روده بزرگ از مزایای این رژیمها هستند. بهعلاوه، مشخص شده
است که رژیم غذایی هندی بهطور ویژهای موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر میشود.
پژوهشگران بر این عقیدهاند که مصرف کم گوشت و تاکید بر مصرف سبزیجات و میوههاست که
این خطر را کاهش میدهد . استفاده از رژیم غذایی سالم و گیاهی هندی علاوهبر کمک به
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن، موجب کاهش وزن نیز میشود.
کدام گروه های غذایی در این رژیم استفاده می شوند :
باید بدانیدکه این رژیم پر از غذاهای مغذی همانند غلات، حبوبات، چربیهای سالم، سبزیجات، لبنیات و میوههاست. رژیم غذایی بیشتر مردم هند، بهشدت تحت تأثیر مذهب، بهویژه هندوئیسم قرار دارد. مذهب هندوئیسم خشونت را منع میکند و به پیروان خود یاد میدهد که ارزش تمام موجودات زنده با هم برابر است. به همین دلیل است که در رژیم غذایی شیرگیاهخواری، خوردن گوشت، مرغ، ماهی و تخممرغ منع میشود. البته شیرگیاهخواران محصولات لبنی را مصرف میکنند.
در رژیمغذایی شیرگیاهخواری سالم، بر مصرف غلات، حبوبات، لبنیات، سبزیجات، میوهها و چربیهای سالمی مانند روغن نارگیل تاکید میشود. ادویههایی مانند زردچوبه، شنبلیله، گشنیز، زنجبیل و زیره در خط مقدم غذاهای سنتی قراردارند و طعمی غنی و مزیتهای تغذیهای فراوانی را به غذا اضافه میکنند. وعدههای غذایی و میانوعدهها باید شامل مواد غذایی تازه و کاملی باشند که با گیاهان معطر و ادویهها خوشطعم شدهاند. بهعلاوه، افزودن سبزیجات غیرنشاستهای مانند سبزیجات سبزبرگ، مصرف غذاهای دارای فیبر زیاد موجب میشود که پس از غذاخوردن برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید. حتما منابع پروتئین و چربی های سالم را نیز در تمام وعدههای غذاییتان بگنجانید. به این ترتیب درطول روز احساس سیری میکنید و با احتمال بیشتری در جلوگیری از پرخوری موفق خواهید بود. زردچوبه که یکی از محبوبترین ادویههای هند است، به برخورداری از خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی و ضدسرطانی شناخته میشود.
کورکومین یکی از ترکیبات موجود در زردچوبه است. مشخص شده است کورکومین با التهاب مبارزه میکند، عملکرد مغز را بهبود میبخشید و عوامل خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. در رژیم لاغری هندی غذاها و نوشیدنیهای خوشمزهی فراوانی وجود دارند که میتوان برای کاهش وزن از آنها استفاده کرد باید از این مواد غذایی در این رژیم استفاده کنید : سبزیجاتی و میوه جاتی مانند : گوجه فرنگی، اسفناج، بادمجان، خردل هندی، بامیه، پیاز، خربزهی تلخ، گل کلم، قارچ و میوههایی مانند انبه، پاپایا، انار، پرتقال، تمبرهندی، سیب، خربزه، هندوانه، گلابی، آلو، موز دانه های مفیدی مانند : بادام، بادام زمینی، پسته، تخم کدو، دانه کنجد، تخم هندوانه و بادام هندی حبوباتی مانند : ماش، لوبیای چشمبلبلی، لوبیا قرمز، عدس و نخود و ریشه هایی مانند: سیبزمینی، هویج، سیبزمینی شیرین، شلغم، و البته مصرف لبنیات: پنیر، ماست، شیر، کفیر. اویه هایی مانند : سیر، زنجبیل، هل، زیره، گشنیز، پاپریکا، زردچوبه، فلفل سیاه، شنبلیله، ریحان و غیره چربی های مفید مانند : شیر نارگیل، لبنیات پرچرب، آووکادو، روغن نارگیل، روغن خردل، روغن زیتون، روغن بادام زمینی، روغن کنجد، و خوراکیهای پروتئینی .غلات سبوسداری مانند : برنج قهوه ای، ، ارزن، گندم سیاه، کینوا، جو، ذرت، نان سبوسدار.
نوشیدنی هایی که در این رژیم باید مصرف شوند :
در ابتدا باید مصرف نوشابه ها و نوشیدنی های حاوی شکر را
فراموش کنید . این نوشیدنیها کالری و قند بالایی دارند و تاثیر نامطلوبی بر کاهش وزن
میگذارند. بهتر است که از نوشیدنیهایی مثل : آب گازدار و آب چای نیلگیری و شیرین نشده و چای دارجیلینگ مصرف
کنید . مصرف آب آشامیدنی، آب معدنی گازدار یا چای شیریننشده همراه با وعدههای غذایی
یا بین آنها، بدن شما را بدون دریافت هیچگونه کالری اضافهای هیدراته نگه میدارد
غذاهایی که باید مصرف آن ها را فراموش کنید :
در این رژیم غذایی باید استفاده از مواد غذایی و نوشیدنیهای بهشدت فرآوریشده، پرشکر یا پرکالری به تلاشهای شما برای کاهش وزن لطمه میزند. چیزهایی مانند شکلات، غذاهای سرخشده و نوشابه برای کاهش وزن مضر هستند و به سلامتی شما هم آسیب میرسانند. مصرف بیشازحد غذاهای فرآوریشده و محصولات حاوی شیرینکنندهها خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را افزایش میدهد. برای نمونه، مصرف روزانهی نوشیدنیهای شیرینشده با شکر، مانند نوشابه و آبمیوه، موجب افزایش خطر ابتلا به دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی میشود. بهعلاوه، مصرف غذاهای ناسالم، کاهش چربی و حفظ وزن سالم را برای شما سخت تر میکند.